Keuken

Kookboek: Tajine
Available
Tajine

Kookboek: Tajine

Editions Charraoue
EDI_TAJINE_3
€ 3,60
Met dit receptenboek maakt u op een eenvoudige en praktische manier kennis met de traditie van de Marokkaanse tajinegerechten met al zijn rijkdom aan smaken en geuren. 
Pannenkoeken/baghrir pan Pannenkoeken/baghrir pan 2
Available
€ 15,00
Pannenkoekenpan Onze nieuwe pan van het merk Hakal Line, special voor pannenkoeken, pancakes, en natuurlijk de Marokkaanse baghrir. In een korte tijd, meer uit uw pan halen. De pan heeft een diameter van 26cm en heeft zeven koppen. De anti-aanbaklaag zorgt er voor dat niks blijft kleven, dus prachtige pannenkoekjes.
Pannenkoeken/Baghrir pan... Pannenkoeken/Baghrir pan... 2
Available
Pannenkoekenpan Onze nieuwe pannenkoekenpan van het merk Hakal Line, special voor pannenkoeken, pancakes, en natuurlijk de Marokkaanse baghrir. In een korte tijd, meer uit uw pan halen. De pan heeft een diameter van 26cm en heeft zeven koppen. De anti-aanbaklaag zorgt er voor dat niks blijft kleven. De pan is zoals u kunt zien met inductieplaat, speciaal...
Item 1-24 van 38 in totaal item(s)
Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.