De Koran Leespen

De Koran Leespen

De Koran Leespen is oprecht een fantastisch stukje technologie. Het maakt het lezen, begrijpen en leren van de Koran makkelijker en leuker. Door simpelweg de pen op een pagina, soerah of ayah te drukken, wordt het door je favoriete reciteur opgelezen. Dit is handig in een vele verschillende situaties. Bijvoorbeeld als je moeite hebt met de uitspraak, of het lezen van de koran. De pen is verder heel erg simpel in gebruik, en maakt hem daardoor geschikt voor zowel jong en oud.

Mocht je meer uit de pen willen halen, is dat ook mogelijk. Zo word de pen niet alleen geleverd met zijn eigen Koran, maar ook verscheidene boekjes van dua, de namen van Allah, lessen in de Arabische taal en meer. Je kan de pen zelfs als MP3-speler gebruiken.

Maar hoe werkt de pen? De pen word geleverd samen met een speciale Koran. Elke pagina van de koran bevat een speciale onzichtbare laag, waarop codes gedrukt zijn. Wanneer je de pen wijst, leest het de bijbehorende code en reciteert het de juiste vers. Zo zorgt het er dus voor dat het altijd de juiste vers opleest.

Posted on 2015-11-02 Boeken 0 5537

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Latest Comments

No comments

Blog categories

Prev
Next