De Geschiedenis Van Marokko & Noord-Afrika

3 Reviews
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 21,50
Inclusief belasting

De geschiedenis van Marokko & Noord-Arika

De geschiedenis van Marokko & Noord-Afrika is het eerste boek in het Nederlands die uitgebreid de geschiedenis van Marokko en Noord-Afrika behandelt vanuit een Islamitisch oogpunt. Dit boek behandelt de periode van de oudheid tot aan 1147 n.chr. Een boek vol met wijsheden en verhalen waar je niet vaak over hoort.

We leven in een tijdperk waarin veel mensen te maken hebben met een identiteitscrisis. Veel Marokkanen en Mahjrebijnen (Noord-Afrikanen) weten niet meer wie zij zijn en waar zij vandaan komen.

Dit is ook niet zomaar een geschiedenisboek maar een boek waarin wij samen de wijsheden en lessen verkennen die wij uit onze geschiedenis kunnen halen. Lees en sluit je aan bij deze zoektocht naar de Maghrebijnse en Marokkaanse geschiedenis.

Schrijver; Sofyane al Kandoussi | Druk; Eerste druk(2019) | Pagina's; 328 bladzijde | Uitvoering; Paperback 

3 Reviews

Fantastische boek
Zeer veel genoten van dit boek en vooral veel geleerd over Marokko en Noord-Afrika.
on

Aanrader!
Ik heb het boek pas uitgelezen en heb extreem veel geleerd. Vooral dat het vanuit islamitisch invalshoek is geschreven heeft heel veel dingen duidelijk voor mij gemaakt. De schrijver plaatst ook wijsheden en lessen die wij uit verschillende geschiedenismomenten kunnen halen. Aanrader voor elke moslim en al helemaal voor mensen uit Marokko en Noord-Afrikaanse landen.
on

Prachtig boek
Ik heb het boek via een andere route genomen en ik zag het hier staan en dacht ik moet even een recensie plaatsen. Boek is een geweldig boek, niet alleen leer je enorm veel maar boek staat ook vol met bronvermelding en verhalen die je niet zo snel tegenkomt op internet. Paar leuke kaarten tussen. Grote aanrader!
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.