Nieuwe producten

Islamitisch memory spel
  • Nieuw
Available
€ 15,00
Habibi Ibi memory spel Het spel heeft meerdere voordelen:- Op spelenderwijs leren over de Islam- Het korte termijngeheugen scherp houden- Plezier Het spel is voor kinderen van minimaal 4 jaar oud, je speelt het met 2 tot 4 personen en er zijn 24 setjes van twee kaarten. 
Pannenkoeken/Baghrir pan... Pannenkoeken/Baghrir pan... 2
  • Nieuw
Available
Pannenkoekenpan Onze nieuwe pannenkoekenpan van het merk Hakal Line, special voor pannenkoeken, pancakes, en natuurlijk de Marokkaanse baghrir. In een korte tijd, meer uit uw pan halen. De pan heeft een diameter van 26cm en heeft zeven koppen. De anti-aanbaklaag zorgt er voor dat niks blijft kleven. De pan is zoals u kunt zien met inductieplaat, speciaal...
Pannenkoeken/baghrir pan Pannenkoeken/baghrir pan 2
  • Nieuw
Available
€ 15,00
Pannenkoekenpan Onze nieuwe pan van het merk Hakal Line, special voor pannenkoeken, pancakes, en natuurlijk de Marokkaanse baghrir. In een korte tijd, meer uit uw pan halen. De pan heeft een diameter van 26cm en heeft zeven koppen. De anti-aanbaklaag zorgt er voor dat niks blijft kleven, dus prachtige pannenkoekjes.
Logica en Islam Deel 1:... Logica en Islam Deel 1:... 2
  • Nieuw
Available
Logica en Islam Deel 1: Geloofskwesties Antwoorden op actuele vragen door Prof. Dr. Magd Abdel Wahab Het voornaamste doel van dit boek is om te proberen een logisch antwoord te geven op vragen gerelateerd aan het geloof in God, de schepping en de Islam. Deze vragen zijn gegroepeerd rond verschillende onderwerpen zoals; 1:God2:De schepping3:De ziel4:Het...
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.