Jij kunt de gelukkigste vrouw ter wereld zijn

Jij kunt de gelukkigste vrouw ter wereld zijn

16 Reviews
Op voorraad
€ 12,85
Inclusief belasting

Met dit boek in je handen koester je een schatkist aan ‘geheugensteuntjes’ dat je ongetwijfeld vele levenswijsheden zal bijbrengen.

 "Een schatkist aan levenswijsheden"
We zijn allemaal op zoek naar een uitlaatklep voor zorgen, stress en depressies; tegelijkertijd zoeken we naar manieren om tevredenheid te vinden.

Dit boek geeft in een notendop een voorstelling van het pad naar dat geluk, door niet alleen in te gaan op de islamitische leringen maar ook door geheel en al oor te zijn voor stemmen van westerse en oosterse experts.

Met dit boek in je handen koester je een schatkist aan ‘geheugensteuntjes’ dat je ongetwijfeld vele levenswijsheden zal bijbrengen.
Breng deze wijsheden in praktijk en in mum van tijd zal je je op het pad van ‘de aardse gelukzaligheid’ wanen dat zonder twijfel naar het eeuwige geluk van het hiernamaals zal leiden, insha Allah.


Auteur: Dr Aaïdh Al Qarni
Vertaler(s): Rabi'a Frank
Uitgeverij: Noer
Uitvoering: Hardcover
ISBN: /
Pagina's: 297

NOE_JIJ_12
16 Reviews

heerlijk weglezen
Salaam Alaykoum, Als dingen je soms tegen zitten, als je even denkt dat je het hebt gehad moet je vooral dit boek thuis hebben. Je kunt heerlijk weglezen, je hoeft dingen niet te onthouden. Dit boek blijf je lezen, het is geen boek die je na het uitlezen weg kunt leggen bij de rest. Zie dit boek als: - Een handleiding voor als je even wilt weten waarom vrouw zijn nou zo geweldig is. - Als je wilt weten waarom de Islam het beste voor ons is. - Als je wilt weten dat jij zeker gelukkig bent en er genoeg anderen zijn die het minder hebben. Ik kan echt geduld en energie uit dit boek putten, hoop dat het ook zo voor anderen is. Wa Salaam
on

stof tot nadenken
salaam is van de zelfde schrijver van het boek wees niet bedroeft en in de zelfde stijl geschreven alleen heeft hij het nu gericht op de moslimvrouw geschreven.dit boek is zeker de moeite van het lezen waard en geeft je net als wees neit bedroeft stof tot nadenken.
on

Aanrader
Echt een aanrader!!! Heel leuk boek!!! Leest ook makkelijk door.
on

echte aanrader
Selaam alaikoem dit boek is een echte aanrader voor alle zusters!! Ik heb hem nog niet helemaal gelezen, maar van wat ik heb gelezen heb ik al veel geleerd!! Echt een boek dat elke moslima zou moeten hebben!
on

veel geleerd
Selaam alaikoem dit boek is een echte aanrader voor alle zusters!! Ik heb hem nog niet helemaal gelezen, maar van wat ik heb gelezen heb ik al veel geleerd!! Echt een boek dat elke moslima zou moeten hebben!
on

erg leerzaam
Salaam.... Ik wil even zeggen dat mijn eerste bestelling bij Islam producten erg goed bevallen is. Eigenlijk kan ik wel zeggen Super!! HIj was dag erna door mijn brievenbus. Ik vind het boek ook erg leerzaam en gevuld met vele bruikbare leuke tips voor de vrouw. Ik heb er veel aan, en lees hem met plezier. Dames, schaf hem aan ipv van die mascara! Ik neem de boek vaak mee als ik moet reizen in de trein. Islam producten soekran en tot de volgende bestelling! Insallah
on

leuk om te lezen!
Alle lof zij Allah, Asalaamoe alaikoum wa rahmatoellAllah wa barakatoeh, MashaAllah boekje, Ik heb hem zelf in de engelse taal, leuk om te lezen alhamdoellilah! Wa asalaamoe alaikoum wa rahmatoellAllah wa barakatoeh Alle vorige revieuws van Oegtikoem al Hollandia waren ook van mij
on

leest heel vlot.
Assalaaam Aleikom, Ik heb onlangs dit boek gelezen, een echte aanrader. Ongeveer dezelfde schrijfstijl als het boek Wees niet bedroefd Het boek leest heel vlot. Eens je bent begonnen wil je deze echt uithebben. Mashallah
on

Helemaal blij!
Salaam aleykum. Dit boek is echt een aanrader! Tijdens het lezen van dit boek voel je gewoon dat je positiever begint te denken. Ik vind dit boek zelf heel warm geschreven naar de moslimvrouw toe, mashallah. Het boek zet je echt aan het denken. Ik ben er helemaal blij mee! Ga dit boek zeker meerdere keren lezen! Ma a salaama, Aisha.
on

Geweldig boek!
dit is echt een geweldig boek, ook echt fijn dat je aan het einde van het boek notitities kan maken. heel leerzaam dit boek hele mooie uitspraken en verhalen waar je lang over nadenkt en wat echt blijft hangen, aan iedereen aan te raden!
on

prachtig!
Salaam aleykoum, Dit boek is echt prachtig masha'allah!!! toen ik nog maar de eerste bladzijden had gelezen was ik al helemaal tot rust gekomen omdat de zaken erin ook werkelijk waar zijn. Je begint verder na te denken over dingen, en soms vind je echt een antwoord op de vragen die je hebt, het is inderdaad een schatkist vol wijsheid !!! xxxx thalla
on

Kon niet stoppen met lezen
Salaam alaykoum, Prachtig boek, toen ik begon met lezen kon ik niet meer stoppen, heb er ook heel veel steun aan gehad. Zeer geschikt voor vrouwen die depressief zijn. Het is een boek die je iedere keer weer opnieuw wil lezen. Heb hem zelf van mijn lieve schoonzus gehad en vind het echt een boek om kado te doen aan vriendinnen! Iedere vrouw zou zo'n boek op haar nachtkastje moeten hebben. Een echte aanrader dus!
on

heel mooi boek!
Salaam aleykoum zusters , Dit is echt een aanrader , echt een super prachtig boek . en het leest zo gemakkelijk ! Het maakt je een stuk rustiger , vooral als je last heb van depressies , of onrustigheid of problemen etc. Echt een heeel mooi boek.
on

veel van geleerd
SubhanAllah dit is echt een geweldige boek..ik heb er zoveel van geleert..dit is echt een aanrader voor ieder moslima..ik heb het nu al 3 a 4 keer uitgelezen..en ik ben weer opnieuw begonnen..ik ben er nog meer bezig..echt een prachtige boek..Moge Allah subhana wa'tala die schrijver inshaa'Allah rijkelijk gaan belonen..hopelijk schrijft die nog meer van zulke mooie boeken..
on

inspirerend
Een heel mooi boek. Duidelijke indeling en leuke, inspirerende stukjes voor problemen van alledag. Echt een masha'Allah boek dat je weer kan inspireren en sterken in je geloof! :)
on

Prachtig boek
Mashallah, wat een prachtig boek! Ik heb dit boek nog niet uit, maar ik ben er razend enthousiast over. Het is echt een geweldig boek! Echt een aanrader, ook om cadeau te geven aan je vriendinnen. Het boek leest makkelijk en zit vol met wijsheid.
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.