Mijn zuster

Op voorraad
€ 6,00
Inclusief belasting

 Dit boek is een belangrijke herinnering voor de deugdzame moslimvrouwen en de vrome gelovige vrouwen in verband met de algemene houding die ze moeten aannemen.

Het verschilt van de meeste andere boeken die over dit onderwerp verschenen zijn, door zijn praktische aanpak en zijn vele raadgevingen die duidelijkheid scheppen voor de vrouwen die hun dagelijkse leven willen verbeteren in de gehoorzaamheid aan hun heer.

De moslimvrouw is zekere de steunpilaar waarop het moslimgezin gebouwd is, ze is het beschermende harnas van dit gezin en de school van de komende generaties.

Zodra ze zich onderscheidt door een goed gedrag, waarin ze zich vastklampt aan de koran en de Sunna, aan de weg van de vrome voorgangers en van de deugdzame echtgenotes van de metgezellen en de moeders van de gelovigen (moge Allah tevreden zijn met hen allemaal), zal ze de weg volgen die Allah (s.w.t.) en zijn edele Boodschapper (v.z.m.h.) voor haar verlangen.


Auteur: Shaykh 'Amr 'Abd al-Mun'im Salim
Vertaler(s): een collectief in samenwerking met het Departement van Vertalingen
Uitgeverij: Al- Hadith Editions
Uitvoering: Paperback
ISBN: 2-930395-29-X
Pagina's: 130

ALH_MIJN_6
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.