Fouten van de echtgenote

2 Reviews
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 6,00
Inclusief belasting

 Fouten van de echtgenote en hoe ze te verbeteren.

Dit boek wil dat de moslimvrouwen zich bewust worden van hun verantwoordelijkheid als echtgenote en van hun uiterst belangrijke rol in de stabiliteit en het welzijn van het moslimgezin.
Het heeft ook de bedoeling om niet alleen een overzicht te geven van de meest gemaakt fouten van de echtgenotes tegenover hun man, maar ook en vooral om deze fouten te verbeteren.

Aan de echtgenotes en de zusters die weldra willen trouwen, die wensen dat hun echtelijke leven zo aangenaam mogelijk is en die van hun gezin een vredige en liefdevolle thuishaven willen maken, geven we de raad om gebruik te maken van de waardevolle raadgevingen in dit boek, opdat het gelukkig huwelijk geen droom meer is of onbereikbaar doel, maar wel een concrete werkelijkheid en een dagelijks geluk…

opdat het echtelijke leven geen sleur, geen lijdensweg of een ”verplichte fase ” in het leven van de moslimman zou zijn, maar wel een weg naar het Paradijs en een manier om toegang te krijgen tot dit Paradijs, als Allah het wil.


Auteur: Muhammad Ibn Ibrahim al-hamad
Vertaler(s): Departement van vertalingen
Uitgeverij: Al-hadith editions
Uitvoering: Paperback
ISBN: 2-930395-62-1
Pagina's: 117

ALH_FOUT_62
2 Reviews

Ook een boek over mannen
Er zijn meestal boeken over de rol van de moslimvrouw en haar fouten als echtgenote. Ik vraag me af of er geen boeken zijn die de rol van de man en zijn fouten als echtgenoot weergeven. Huwelijk is tenslote tussen twee mensen en die allebeiden moeten hun bijdrage leveren. Islam gaat uit rechtvaardigheid en heeft geen eenzijdige kijk op dingen. Zo een boek over mannen zal ook een ondersteuning zijn voor jongeren en partners. Salemun aleykum.
on

Hele goede site
Wa Salaam, Ben 11 jaar geleden moslim geworden en altijd op zoek naar een site die islamitische producten te koop had of wist waar ik boeken, kledeing en spullen voor mijn zoon van 6 jaar aan kon schaffen en ik moet zeggen dat ik hier bij Islamitische produckten genoeg keus heb en me iedere keer weer verbaas over hoeveel keus je hebt niet alleen voor je zelf maar ook voor familie of vrienden er zit altijd wel iets leuks bij en leerzaams .Dus ga vooral zo door met jullie site en moge ALLAH jullie welvaart en gezondheid geven in deze leven Sadiye
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.