Seksualiteit in de Islam

Laatste items in voorraad
€ 2,57
Inclusief belasting

Als de positie van de Islam ten opzichte van de seksualiteit niet wijzigt, na mate de tijd verstrekt, is dat omdat het menselijk wezen niet veranderd; het is altijd op dezelfde manier gecreëerd.
Sinds het begin heeft de Islam de plaats van de seksualiteit erkend in het leven van de mens. Het zeden wordt gepromoot, is gegroeid als een gevolg van de seksuele verdrukking doorheen de christelijke beschaving.
De geestelijken van de kerk verwezen naar de vrouw als zijnde "deur van de duivel" en hebben hierdoor de fysische kant van het menselijke wezen volledig onderdrukt. Men sprak zelden in positieve termen over het huwelijk want dit werd eerder aanzien als een noodzakelijk kwaad en de echtelijke daad werd aanzien als een walgelijke daad. Getrouwde mensen voelden zich schuldig indien ze zich lieten gaan in het plezier en het kuise leven van monniken en nonnen werd aangemoedigd...


Auteur: Hassan Amdouni
Vertaler(s): Abroudi Mostafa
Uitgeverij: Tasnim
Uitvoering: Pocket
ISBN: 2-87446-091-5
Pagina's: 46

TAS_SEKS_2
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.