Fatwas voor moslimas

1 Reviews
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 13,00
Inclusief belasting
Dit boek is een verzameling van fatwa’s (juridische adviezen) die uitgevaardigd werden door de grootste geleerden van onze tijd en die erg belangrijke en heel uiteenlopende onderwerpen behandelen.

Dit boek is een verzameling van fatwa’s (juridische adviezen) die uitgevaardigd werden door de grootste geleerden van onze tijd en die erg belangrijke en heel uiteenlopende onderwerpen behandelen: het dogma, het gebed, de wettelijke rituele reiniging, de vasten, de echtelijke betrekkingen, het huwelijk, de echtscheiding en vele anderen.

De verdiensten van dit werk is dat dit boek het geloof, de rechtspraak en de ethiek aansnijdt, door de moslimvrouw in verband te brengen met de meest uitmuntende geleerden van de gemeenschap.

Dit boek is een ware leidraad voor de moslimvrouw die op weg is naar Allah(swt) en naar zijn tevredenheid, voor een gelukkig leven hier op aarde en in het hiernamaals, met als bestemming een paradijs waaronder de rivieren stromen en dat zo uitgestrekt is als de hemelen op aarde


Auteur:Amr abd al-mulim Salim
Vertaler(s): /
Uitgeverij: Al-Hadith
Uitvoering: hardcover
ISBN: 2-930395-51-7
Pagina's: 315

ALH_FATW_13
1 Reviews

Dit is een heel goed boek!
Dit is een heel goed boek! Het is echt een boek, waarin je kan bladeren als je iets moet weten over een bepaalt onderwerp. Het geeft antwoorden op bijna al je vragen alhamdoelillah. Echt een AANRADER!
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.