Uitleg van djoez Amma

1 Reviews
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 11,99
Inclusief belasting
Elke moslim dient dit geweldige boek dan ook te overpeinzen, te bestuderen en de uitleg ervan te kennen.

De koran, dat het woord van Allah is, is ongetwijfeld de belangrijkste boek in het leven van een moslim. Dit verheven woord is afkomstig van Allah, dat hij heeft doen neerdalen op Mohammed vzmh. Dit grootse boek, bevat blijde tijdingen voor de gelovigen in de vorm van grote beloningen. Elke moslim dient dit geweldige boek dan ook te overpeinzen, te bestuderen en de uitleg ervan te kennen. Voor u ligt de uitleg van djoez amma (deel 30 van de koran). Wij hopen dat de Nederlandstaligen aan de hand van dit werk inzicht word geboden in de koran en dat dit werk profijtvol zal zijn voor een ieder die het leest. 

GWTILP9TU2
1 Reviews

Goed boek!
Masha'allah echt een goed boek, meer hoef ik eigenlijk niet te zeggen. Al mijn vriendinnen zijn hebben hem ook aangeschaft nadat je het hebben gelezen. Ik ben al aan het wachten voor de uitleg van Djoez Tabaarik!
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.