Ziekte voorschriften en vermaningen

€ 13,37
Inclusief belasting
Een islamitisch boek over verschillende ziektes en vermaning.

Het eerste boek, uit een splinternieuwe reeks, waarin duidelijkheid wordt verschaft aangaande ziektes en de islamitische kijk op deze beproevingen.
Deze reeks heeft als doel de onvermijdelijke reis te weerspiegelen aan de hand van de edele Koran & authentieke Soennah.
Dit eerste deel uit die reeks behandelt die voorschriften en vermaningen omtrent ziektes en aandoeningen.
De vele ad'ieyah of smeekbedes met betrekking tot het onderwerp ziekte werden allen opgenomen, getranscribeerd en vertaald.
Deze smeekbedes zijn krachtig en bovendien makkelijk in gebruik.

Zowel de genezer als de zieke kunnen veel profijt halen uit de behandelingen die onze profeet (salla llahoe alaihi wa sallaam) heeft voorgeschreven, en aan deze oemmah heeft nagelaten.
Prachtig is deze dien die voor elke ziekte en aandoening een oplossing klaar heeft liggen, of het nu gaat om fysiek leed of mentale beproevingen.
De islam heeft overal wel een antwoord op. Laat ons Allah daarom dankbaar zijn en Hem vragen voor gezondheid en zuivering van onze 'harten'.
Want weet dat de genezing enkel ligt bij Allah (swt), de ware genezer.


Auteur: Mohammed Al Jibaly
Vertaler(s):/
Uitgeverij: Noer
Uitvoering: Hardcover
ISBN: /
Pagina's: 352

NOE_ZIEK_13
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.