Het leven van de profeet Mohammed (vzmh)

Het leven van de profeet Mohammed (vzmh)

1 Reviews
Laatste items in voorraad
€ 23,50
Inclusief belasting

Mohammed is een uiterst bijzonder persoon, die in een relatief kort tijdsbestek ontzettend veel heeft gedaan en bereikt in zijn leven. 

Mohammed (vrede zij met hem) is een uiterst bijzonder persoon, die in een relatief kort tijdsbestek ontzettend veel heeft gedaan en bereikt in zijn leven. Hij predikte de laatste religie, stichtte de meest rechtvaardige staat, spreidde de meest verheven morele gedragscode tentoon en bracht tal van sociale en politieke verbeteringen én een ware revolutie teweeg. Een revolutie die ten doel heeft het lot van de mensen ingrijpend te verbeteren en hun verbond met hun Heer te verzegelen.

Mohammed (vrede zij met hem) is de meest complete mens die ooit heeft bestaan. Niemand in de geschiedenis kan zich met hem meten. Hij was een religieuze leraar, een sociale hervormer, een morele gids, een politieke denker, een militaire genie, een trouwe vriend, een toegewijde echtgenoot en een liefhebbende vader.

Degene die Mohammed nog niet kent, wordt aanbevolen middels dit boek kennis te nemen van zijn leven, zijn missie en zijn boodschap. Laat je inspireren door de verhalen van de man die alle tegenslagen overwon, een verscheurde natie nieuwe hoop en een nieuw perspectief bood en antwoord gaf op de meest belangrijke levensvragen. Na het lezen over en het verkennen van het leven van de Profeet Mohammed, zal jouw eigen leven nooit meer hetzelfde zijn.

Uitgeverij
Auteur
Vertaald door : -
Taal : Nederlands
Uitvoering : Hardcover
Pagina's : 428
ISED5FABVL
1 Reviews

prachtig
Ik hou van dit boek! Alles staat er duidelijk in, voor mensen die het wat moeilijk vinden om te begrijpen is dit ideaal! Ik raad iedereen dit boek aan. je leert er van uit en onthoud het ineens. Ik heb het 2x gelezen en krijg er geen genoeg van. Het leven van ons profeet is zeer belangrijk dus koop het en bestudeer het.
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.