De wereld van de djinn en de duivels

1 Reviews
Op voorraad
€ 12,34
Inclusief belasting

Sommige mensen denken dat schrijven over dit onderwerp enkel een middel is, dat zich aan de grenzen van kennis hoort op te houden.
Zij geloven dat dit onderwerp slechts een vluchtige benadering toekomt zonder daar echt veel aandacht aan te schenken.
Ze denken dat de voordelen van zo een studie maar geringe voordelen oplevert, en dat onwetendheid over dit thema helemaal geen kwaad kan.
Echter, weet dat dit geen irrelevante kwestie betreft.

Tegenwoordig besteden mensen miljarden dollars en euro's aan onderzoeken om er achter te komen of er leven mogelijk is op naburige planeten. Terwijl dit geld kan worden uitbesteed aan ontwikkelingslanden om zodoende de hongersnood van onze planeet te verbannen.

Wetenschappers spenderen een groot deel van hun tijd en hulpmiddelen aan deze 'levensvraag'.
Hoe zit het met de levende wezens waarvan hun bestaan gekend is en die samen met ons de aarde bewonen? Zij leven in onze huizen, en drinken en eten met ons mee. Het is zelfs zo dat zij onze gedachten en harten beïnvloeden, en de oorzaak zijn van onze zelfvernietiging en ons bloedvergieten.
De belangrijkheid van de Qoeranische teksten, en de authentieke ahaadith die ons hebben bereikt zijn onbetaalbaar.
Zij voorzien ons van de nodige kennis omtrent dit onderwerp. Deze teksten onthullen voor ons de geheimen van onze medecreaturen: de wereld van de djinn.

 


Auteur: Dr. Omar Soelaiman Al-ashqar
Vertaler(s):
Uitgeverij: Noer
Uitvoering: hardcover
ISBN: 90-5514-060-0
Pagina's: 319

NOE_WERE_12
1 Reviews

leerzaam
De wereld van de djinn en de duivels deze boek raad aan iedereen aan ik heb zelf ook ooit geockt echt mascha allah mooie boek je leert er zeker veel van over de duivels en de djinn.
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.