Voldoening van de geloofsovertuiging

2 Reviews
€ 12,50
Inclusief belasting
Dit is een beknopte uitleg van het boek "Loem'atoel- I'tiqaad", dat geschreven is door Aboe Mohammad 'Abdoellah ibn Ahmad ibn Qoedaamah al- Maqdisie.

Dit is een beknopte uitleg van het boek "Loem'atoel- I'tiqaad", dat geschreven is door Aboe Mohammad 'Abdoellah ibn Ahmad ibn Qoedaamah al- Maqdisie.

De auteur heeft in dit boek de essentie van de geloofsleer verzameld.
En vanwege de belangrijkheid van het boek qua onderwerp en methodologie

En omdat er geen uitleg van bestaat, heb ik besloten om hier geringe woorden bij te voegen die zijn onhelderheden verhelderen, zijn bronnen verduidelijken en zijn nuttigheden naar voren brengen.

En ik vraag Allah om hulp en dat Hij mij datgene wat correct is, inspireert, zowel wat de intentie als de handeling betreft.

In dit boek worden ongeveer 100 uiteenlopende en, over het algemeen, dagelijks besproken en/of veel voorkomende onderwerpen besproken.


Auteur: Mohammed ibn saalih al-oethaymien
Vertaler(s): Ridouane Mallouki
Uitgeverij: Daar al Athaar
Uitvoering: Hardcover
ISBN: /
Pagina's: 224

ONB_VOLD_12
2 Reviews

boek voor gevorderden
Alle lof zij Allah, Asalaamoe alaikoum wa rahmatoellAllah wa barakatoeh, MashaAllah boek, Wel moeilijk te begrijpen, dus voor gevorderden, na 2 maal lezen wordt het je allemaal wel duidelijk alhamdoellilah! Wa asalaamoe alaikoum wa rahmatoellAllah wa barakatoeh Alle vorige revieuws van Oegtikoem al Hollandia waren ook van mij
on

Moeilijk voor beginners
salaam walekum wa ramatoelallah wa baraktoe het boek heeft veel informatie maar wel moelijk voor beginners voor dit boek goed te kunnen begrijpen maar verder ziet het boek er goed uit en voor mensen die heel veel weten van de islaam hebben aan dit boek zeker wat aan. salaam walekum wa ramatoelallah wa baraktoe
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.