Met wie ga je om, het belang van goede vrienden.

1 Reviews
Laatste items in voorraad
€ 4,00
Inclusief belasting

Dit boek toont aan hoe belangrijk de keuze van goede vrienden is. 

De mens werd enkel geschapen om Allah te aanbidden. Het behoort tot de wijsheden van Allah dat Hij ervoor gezorgd heeft dat de mensen naar anderen toeleeft en dat hij zich onder de mensen wil begeven en sociale contacten met hen wil hebben.

Deze omgang en het samen zijn met anderen laten duidelijke sporen na op de manier van denken en leven van een persoon. De omgang met anderen kan de mens ook naar zijn geluk leiden in dit leven en in het leven van het hiernamaals. De persoon met wie je omgaat, zal invloed op je hebben

Dit boek toont aan hoe belangrijk de keuze van goede vrienden is. De lezer krijgt een overzicht van de gunsten van de omgang met vrome mensen en hij leert het belang van de liefde omwille van Allah kennen. Anderzijds worden ook de kwalijke gevolgen van de omgang met slechte vrienden vermeld. Zo zal dit boek de moslimdienaar helpen om de juiste vrienden te kiezen.


Auteur: Shaykh Al-ju'aysh
Vertaler(s): Abu Abd al- Rahman Sulayman Ibn Harun
Uitgeverij: Al-Hadith editions
Uitvoering: Paperback
ISBN: 978-2-930395-16-6
Pagina's: 63

ALH_WIE_4
1 Reviews

Het heeft mezelf goed geholpen
Assalaamoe alaaikoem, broeders en zusters. Dit boek verdient een zekere plaats in je boekenkast. Het laat zien welke vrienden, je échte vrienden zijn en wie je kan vertrouwen. Je ziet goed wat de zuster/en broederschappen inhouden. Het heeft mij erg veel geholpen, omdat ik zelf erg last had van slechte vrienden om me heen. Dankzij deze boek kon ik mezelf goed helpen om een ware vriendenkring uit te kiezen. wa lillaahil7amd. Was-Salaamoe alaikoem, Oekhtkoem fi deen.
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.