De fakkel: Het gebroken kruis!

7 Reviews
Op voorraad
€ 9,25
Inclusief belasting

“De Fakkel 2: het gebroken kruis”

Eigenlijk ook niet nodig om te bewijzen dat het Christendom niet meer de oorspronkelijke leer van Jezus (vrede zij met hem) is, dat de Bijbel veranderd is en dat de Islam een logisch vervolg is op het Christendom, en wel moest komen om de mensen weer naar het Rechte Pad te leiden.


Auteur: Ahmed Deedat
Vertaler(s):/ 
Uitgeverij: Momtazah 
Uitvoering: hardcover
ISBN: /
Pagina's: 307

ONB_FAKK_9
7 Reviews

vraagje
Salaam alaikom mensen, ik wil me graag meer verdiepen in de islam. Ik heb gehoord dat dit een echte aanrader is, daarom ga ik m halen. maar mijn vraag is: Welke boeken zijn nog meer echt echt een aanrader? alvast bedankt voor julllie vragen!
on

Niet alles klopt
Ik vond het een erg interessant boek. Het legt veel dingen uit. Wat ik als christen moeilijk vond was dat er veel van de 'oude bekende vooroordelen' in het boek als waarheid aangenomen worden terwijl die gewoon niet kloppen over het christendom. Dingen waarvan men in het boek zegt dat een christen dat gelooft terwijl ik dan denk 'nee, je hebt het niet helemaal begrepen, luister even dan leg ik het uit'. Dat vond ik jammer. Ben benieuwd naar meer boeken :-)
on

goed boek
Een goed boek, ik ben meer gaan begrijpen over christendom.
on

Top boek
Top boek, van een top geleerde rahimahullah je word er echte wijs van, Dit boek moet iedereen hebben moslim/christenen/joden/hindoes. iedereen moet dit boek hebben om te zien wat wij moslims en christenen voor mekaar betekenen en hoe we over mekaar denken. en dit boek bewijst het helemaal alhamdoulillah.
on

PRACHTIG!
Ik ben dit boek aan het lezen en in één woord PRACHTIG. Alle moslims raad ik aan om dit boek te lezen. Het is alleen maar een versterking van het islamitische geloof. In dit boek lees je dat in de bijbel de islam wordt aangekondigd. Laat je als moslim niet afschrikken door het Kruis op de voorblad. een echte aanrader dus. Karim
on

interessant
prachtig, ik ben dankzij deze schrijver zeker wijzer geworden over mijn eigen geloof en over christennen. Ik raad zeker iedereen aan. ik heb dit boek binnen 2 dagen uit gelezen omdat zo interessant was kon ik het niet effe opzij leggen. ik dank deze schrijver van harte.
on

vraag
Salaam alaikom wa raghmatullahi Wabarakatu, Dit is een heel goed boek, en ik vraag me af of het ook vertaald is naar het Abrabisch????? Dan kan ik andere mensen laten lezen. Wa Alaikom al salaam wa raghmatullahi Wabarakatu
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.