Islam en christendom

1 Reviews
Laatste items in voorraad
€ 4,11
Inclusief belasting

Er zijn vele godsdienstvergelijkende boeken verschenen over islam en christendom. echter altijd vanuit christelijke oogpunt. Dit boek vergelijkt beide religies vanuit islamitisch oogpunt.De auteur geeft op heldere wijze een kort overzicht van islam en christendom, dit illustreert zij met vele bijbel - en koranteksten, ook gebruikt zij vele hadith.
Zij behandelt het bronmateriaal (de evangeliën en de koran), beide profeten aan wie de godsdiensten geopenbaard zijn, de ideologieën van islam en christendom, het moreelonderricht van beide godsdiensten en tenslotte de islam als universele godsdienst.


Auteur: Ulfat Azizi-us-Samad
Vertaler(s): Oem Hamza
Uitgeverij: Noer
Uitvoering: Paperback
ISBN: /
Pagina's: 114

ONB_ISLA_4
1 Reviews

mwah
Erg onjuist te stellen dat jezus alleen maar evangelie is. De geschriften bestaan uit het evangelie, de joodse boeken,de psalmen. Dit kan je in de koran nalezen! Jezus heeft alle voorgaande en komende geschriften volbracht en volmaakt. Dat was zijn taak hier op aarde. Daarom is hij nu het dichter bij god dan wie dan ook! en zal die op de laatste dag oordelen (dit is tevens in de koran te lezen). De koran op zich is de zegel van voorgaande geschriften. Een duidelijke leiding en teken. De koran behoor je te lezen samen met de andere geschriften. De koran zelf geeft die geschriften gezag. Daarentegen is er geen enkel goddelijk vers in welk geschrift dan ook die de hadith als rechte leiding heeft aangewezen!
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.