Wees niet bedroefd
Wees niet bedroefd
Wees niet bedroefd
Wees niet bedroefd
Wees niet bedroefd
Wees niet bedroefd

Wees niet bedroefd

5 Reviews
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 19,08
Inclusief belasting

Een praktisch boek die hulp biedt bij het bestrijden van wanhoop. Wees niet bedroefd is effectief of u nou wel of geen moslim bent.

Een praktisch boek die hulp biedt bij het bestrijden van wanhoop. Wees niet bedroefd is effectief of u nou wel of geen moslim bent. Het gebruikt een islamitische levensvisie om de moderne lezer te laten zien hoe om te gaan met de beproevingen van het dagelijks leven. Met de soenna als bron brengt het belangrijke lessen van de profeet tot de lezer.

Productinformatie
Auteur : Dr. Aaidh Al-Qarni
Taal : Nederlands
Vertaald uit het : Arabisch
Vertaald door : S. Jansen
Oorspronkelijke titel : La Tahzan (Don’t Be Sad)
Bindwijze : Hardcover
Pagina's: 502
Afmetingen : ##x###x### mm
Gewicht : #,## kg
ISBN :
 
Categorieën : Algemeen
Trefwoord(en) : Geloof, Geluk, Bedroefd, Hoop, Leesboek

NOE_NIE_17
5 Reviews

Gast
Echt een prachtig boek. Absoluut een aanrader voor iedere moslim broeder of zuster. ik ben tot nu halverwege met lezen en heb nu al heel veel nuttige informatie gevonden die me aan het denken hebben gezet.
on

wees niet bedroefd
Dit boek is MashaAllah één van mijn beste boeken. Het is een verlichting van je bestaande problemen. Het is makkelijk beschreven en de volgorde is ook goed. Het is een boek die elke huishouden in huis zou moeten hebben. Het verlicht je hart en je krijgt een heel ander kijk in het leven. Je problemen worden niet meer relevant. Ik raad ook iedereen aan om dit boek aan te schaffen. Het is je geld waard.
on

Mijn leven verlicht!
dit boek heeft mijn leven verlicht ik kwam er achter dat ik een dwalende was zoals de dwalende. ik heb alle teksten uit het boek bijna uit mijn hoofd geleerd in toegepast in mijn leven ik denk zoals in het boek staad dat ik tot de gelukste mensen van de wereld behoor. mogen allah de schrijver vergeven en hem een prachtige plek in de hemel geven want zijn woorden zijn prachtig en hebben een prachtig effect op mijn leven gehad.
on

Goed en begrijpelijk geschreven
sallamoe''alaikoem Dit boek is een van mijn favoriete boeken. Het is echt op een goede en begrijpelijke manier geschreven. Het boek probeert de bedroefdheid uit je hart te halen. Het laat je enorm veel positieve dingen denken waar je normaal gesproken niet aan denkt. wa'alaykoemoessallam
on

Leuke boek!
Alle lof zij Allah, Asalaamoe alaikoum wa rahmatoellAllah wa barakatoeh, Leuke boek om te lezen alhamdoellilah! Wa asalaamoe alaikoum wa rahmatoellAllah wa barakatoeh
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.