Biografie van de Rechtgeleide Kalieven

Biografie van de Rechtgeleide Kalieven

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 15,76
Inclusief belasting

Na over de drempel van de eenentwintigste eeuw heengestapt te zijn, zinkt de mensheid steeds dieper in een zee van wetteloosheid, ontaarding en hebzucht. De moslimwereld is hierbij jammer genoeg geen uitzondering op de algemene regel. Daardoor ontstaat de behoefte aan een bron van stralende zonneschijn in de tijd dat de moslims zich afkeren van een geschiedenis waar ze eigenlijk trots op zouden moeten zijn. Dit is nu precies wat de 'De vier Rechtvaardige kaliefen' op een bescheiden manier tracht te doen.
 
Al jarenlang hebben de moslims afstand genomen van hun ongeëvenaarde bron van macht en waardigheid. Het is daarom niet verwonderlijk dat zij door hun geringste vijanden op de knieën gedwongen werden. Tegenwoordig zijn de moslims niet langer de mensen waar Allah van zegt: "Aldus hebben Wij jullie een rechtvaardig (en het beste) volk gemaakt, zodat jullie getuigen zullen zijn voor de mensheid" (Al-Baqarah: 143), "Jullie zijn het beste volk dat ooit onder de mensheid verscheen, jullie bevelen het goede aan en verbieden het verwerpelijke en jullie geloven in Allah." (Aali-Imraan: 110).
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.