Mijn Eerste Koran Verhalenboek
Mijn Eerste Koran Verhalenboek
Mijn Eerste Koran Verhalenboek
Mijn Eerste Koran Verhalenboek
Mijn Eerste Koran Verhalenboek
Mijn Eerste Koran Verhalenboek
Mijn Eerste Koran Verhalenboek
Mijn Eerste Koran Verhalenboek
Mijn Eerste Koran Verhalenboek
Mijn Eerste Koran Verhalenboek

Mijn Eerste Koran Verhalenboek - Goodword

1 Reviews
Op voorraad
€ 16,45
Inclusief belasting

De meest gewaardeerde verhalen uit de Koran zijn in dit kleurrijke verhalenboek verzameld. De opwindende en spannendste verhalen van de bekende Profeten, mensen en volken volgen elkaar in een natuurlijke wijze op.

Nederlandstalig | 319 pagina's | 42 verhalen | 9789351790464

Mijn eerste Koran verhalenboek

Hier voor jonge lezers en luisteraars zijn de meest gewaardeerde verhalen van de Koran samengevoegd in een prachtig en kleurrijk Koran verhalenboek. De opwindende en spannende verhalen van de grote Profeten, mensen en volken volgen elkaar in een natuurlijke wijze op.

Al deze eigenschappen in dit geweldige verhalenboek van de Koran:

  • Simpele taal (voor kinderen en volwassenen)
  • Een referentie naar de Koran voor elk verhaal
  • 42 makkelijk te lezen Koran verhalen 
  • Een moraal in elk verhaal
  • Leuke en mooie plaatjes

Mijn eerste Koran verhalenboek is gemaakt voor gebruik op school en thuis, dit boek maakt de boodschap van de Koran toegankelijk voor uw kinderen. Het is dé ideale manier om het avontuur van de Koran gangbaar te maken voor uw kind aan het begin van zijn/haar leven. Mijn eerste Koran verhalenboek dient als fundament in het kennis opdoen voor uw kind gezien te worden en is een boek dat zeer toegankelijk is voor jonge kinderen die al kunnen lezen van (6) tot een leeftijd van 12 jaar, maar ook volwassenen kunnen er veel baat bij hebben.

Achterin dit verhalen boek is er heel overzichtelijk een ''Waar staan de verhalen in de Koran'' lijst. Daarin is per hoofdstuk aangegeven waar het hoofdstuk in de Koran te vinden is. Zo is alles nog veel makkelijker gemaakt.

Auteur van Mijn eerste Koran verhalenboek

Auteur: Saniyasnain Khan

Saniyasnain Khan is de zoon van de islamitische geleerde Maulana Wahiduddin Khan. Hij is een Indiase televisiepresentator en een kinderboekenschrijver; met meer dan 100 boeken op zijn naam. De onderwerpen van de boeken hebben allemaal te maken met de Islam, en deze zijn vertaald naar het Frans, Duits, Spaand, Italiaans, Nederlands, Deens, Zweeds, Pools, Russisch, Turks, Maleis, Arabisch en Urdu.

Saniyasnain Khan hoopt dat zijn tijdloze collectie zal dienen als een houvast voor kinderen tijdens hun spirtuele ontwikkeling, en dat door zijn werken zullen leren begrijpen wat het doel is van dit leven.

1 Reviews

Mooie boek
Mooie boek, ook zeer leerzaam. Mijn zusje heeft het boek al een aantal x uitgelezen en weet soms zelfs beter dan mij hoe verhalen zijn begonnen/afgelopen.
on

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

123 Gouden Ahadieth (NIEUW!)
Available
Islamitische Boeken

123 Gouden Ahadieth (NIEUW!)

Uitgeverij Hadieth Benelux
€ 14,97
2 Reviews
Deze overleveringen zijn zorgvuldig gekozen en vertaald, 123 zeer leerzame overleveringen die in 15 hoofdstukken zijn verdeeld. Iedere overlevering is voorzien van de volledige bronvermelding. De ahadieth die geselecteerd zijn om dit boek samen te stellen zijn gehaald uit de meest betrouwbare verzamelwerken zoals de Sahieh van al-Boekharie & de Sahieh...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.