De Koran in het Nederlands en Arabisch (pocket)
De Koran in het Nederlands en Arabisch (pocket)
De Koran in het Nederlands en Arabisch (pocket)
De Koran in het Nederlands en Arabisch (pocket)
De Koran in het Nederlands en Arabisch (pocket)
De Koran in het Nederlands en Arabisch (pocket)

De Edele Koran (Pocket)

8 Reviews
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 16,35
Inclusief belasting

De Edele Koran is een vertaling van de Koran in het Nederlands. Het gaat om de pocketversie.

Nederlandstalig/Arabisch | 879 pagina's | Pocket | 9073355087

De Edele Koran

De Edele Koran is een vertaling van de Koran in het Nederlands. Op elke pagina staan de Arabische en de Nederlandse tekst in kolommen naast elkaar. Verder bevat het boek een korte inleiding met wat uitleg over bepaalde kenmerken van de tekst. Hierbij zijn ook religieuze aanwijzingen opgenomen om op te volgen tijdens het lezen. Achterin het boek een register met trefwoorden, voorin een inhoudsopgave. In de vertaling zelf zijn af en toe voetnoten opgenomen om iets te verduidelijken.


Auteur: /
Vertaler(s): Sofjan S. Siregar
Uitgeverij: ICCN
Uitvoering: Pocket
ISBN: 9073355087
Pagina's: 879

ICC_EDEL_15
8 Reviews

gevaar
Ik raad aan om tafsier van verschillende geleerden en landen gebruiken en niet blindelings van internet. heb na ontdeken van wat fouten twijfel aan deze 21/100 tot 107 الارض land grond aard ?
on

De edele Koran
Salamu3alaykoem, ik raad een ieder van jullie die de arabische taal niet machtig is ,aan om deze aan te schaffen. Makkelijke vertaling. Rechts arabisch, daarnaast de vertaling in het NL
on

De edele koran
Het formaat van de koran is erg handig. Alleen is het wel jammer dat het geen harde kaft heeft. Ik ben dan erg bang dat er snel ezeloortjes ontstaan, waardoor ik het niet zozeer mee durf te nemen in mijn tas. Verder worden de verzen uitgebreid uitgelegd, in makkelijk nederlands. Dus voor iedereen geschikt. Al met al, kan ik iedereen aanprijzen om deze koranboek aan te schaffen!
on

handig
Handig om na te kunnen lezen wat je aan het lezen bent.
on

formaat
A Sallaam alaikom wr wb, Kan iemand mij vertellen wat de afmetingen zijn van dit pocket formaat?
on

handig formaat
Salaam aleikum, zeer mooie en handige uitvoering van de Koran, leest erg fijn, handig formaat!
on

slecht
Slecht nederlands. Vertaling is niet letterlijk maar een vertaling naar een bepaalde leerstelling. Dit merk je al op aan bepaalde woorden die men heeft gebruikt in de vertaling,maar die er nooit hebben kunnen bestaan ten tijde van de openbaring. Al met al een matige vertaling die meer schrijft naar de wetten van islamitische instellingen en geleerden dan dat het het woord van allah goed probeerd weer te geven.
on

fonetisch ?
staat het ook in het Arabisch fonetisch ?
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.