De geheimen van het gebed

Laatste items in voorraad
€ 6,50
Inclusief belasting
We weten allemaal dat het gebed een zuil van de Islam is en als deze zuil verwaarloosd wordt, kan het zijn dat andere daden tenietgedaan worden.

We weten allemaal dat het gebed een zuil van de Islam is en als deze zuil verwaarloosd wordt, kan het zijn dat andere daden tenietgedaan worden. Het is ook de zuil die de gelovige van de ongelovige onderscheidt. Bovendien is het een daad die de gelovige dagelijks met zijn Heer verbindt. Het belang van het gebed is dus wel duidelijk.

Aangezien het gebed zo belangrijk is, hebben geleerden werken geschreven die het uiterlijke en het innerlijke aspect van het gebed behandelen. Dat deed ook Ibn Qayyim al-Jawziyya.

Hij heeft het hoofdzakelijk over het innerlijke aspect, waarbij hij een licht werpt op een aantal subtiele punten die vaak de meeste gelovigen ontgaan. De auteur vergelijkt ook de smaak van het verrichten van het gebed met de smaak van het luisteren naar muziek en onthult vervolgens de positieve invloed van het ene en de negatieve invloed van het andere op het hart.


Auteur: Ibn Qayyim al-jawziyya
Vertaler(s): Um Ismaiel
Uitgeverij: Badr
Uitvoering: Paperback
ISBN: 978-2-87528-002-2
Pagina's: 80

BAD_GEHE_5
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.