De weg naar geduld en dankbaarheid

1 Reviews
Laatste items in voorraad
€ 13,37
Inclusief belasting
Samenvattend kunnen we zeggen dat we het feit zullen belichten dat het beste leven verkregen kan worden met geduld, en dat de hoogste rang met dankbaarheid verschaft kan worden.

Samenvattend kunnen we zeggen dat we het feit zullen belichten dat het beste leven verkregen kan worden met geduld, en dat de hoogste rang met dankbaarheid verschaft kan worden. Daarom zullen degenen die beide bezitten in feite naar het paradijs vliegen tussen twee vleugels nl. die van geduld en dankbaarheid. Dit is een voorrecht dat Allah (subhanahu wa ta'ala) schenkt aan wie Hij ook maar wil, want Hij is de Heer van overvloedige gunsten.


Auteur: Ibn Al-Qajjim
Vertaler(s): /
Uitgeverij: Noer
Uitvoering: Hardcover
ISBN: /
Pagina's: 325

NOE_WEG_13
1 Reviews

Zeer Leerzaam
Prachtig boek, zeer leerzaam, sabr is uiteindelijk samen met imaan en taqwa wat ons tot falah leidt. Ik kan dit boek iedereen aanraden die zijn geduld wil vergroten en meer rust wil vinden. je zult er baat bij hebben dit boek te lezen.
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.