123 Gouden Ahadieth (NIEUW!)

2 Reviews
Op voorraad
€ 14,97
Inclusief belasting

Deze overleveringen zijn zorgvuldig gekozen en vertaald, 123 zeer leerzame overleveringen die in 15 hoofdstukken zijn verdeeld. Iedere overlevering is voorzien van de volledige bronvermelding. De ahadieth die geselecteerd zijn om dit boek samen te stellen zijn gehaald uit de meest betrouwbare verzamelwerken zoals de Sahieh van al-Boekharie & de Sahieh van imaam Muslim.

Dit boek is als het ware: de gids voor het leven van iedere moslim.

De islam is gebaseerd op twee belangrijke bronnen: de Qur’an en de soennah. De overleveringen van de Profeet (vrede zij met hem) worden ook wel ‘soennah’ genoemd. Om te weten wat de Profeet (vrede zij met hem) zijn gemeenschap heeft verplicht, heeft aanbevolen, of juist heeft verboden, kunnen we enkel middels ahadieth achter komen.

Dit overleveringen zijn zorgvuldig gekozen en vertaald, 123 zeer leerzame overleveringen die in 15 hoofdstukken zijn verdeeld. Iedere overlevering is voorzien van de volledige bronvermelding. De ahadieth die geselecteerd zijn om dit boek samen te stellen zijn gehaald uit de meest betrouwbare verzamelwerken zoals de Sahieh van al-Boekharie & de Sahieh van imaam Muslim.

Dit boek is als het ware: de gids voor het leven van iedere moslim.

Nieuw product
2 Reviews

123 Gouden Ahadieth
De Ahadieth zijn met zorg uitgekozen en maa sha Allah, in een prachtig boek uitgegeven. Niet alleen een aanvulling maar ook een cadeau dat je aan jezelf en een ander kunt geven.
on

Eindelijk een uniek boek!
Ik raakte al onder de indruk van dit boek toen ik het online te koop zag overal, zo vlak voor de Ramadan. Ik dacht bismillah, ik ga het proberen voor mijn zoontje. Maar ma sha Allah! Toen ik het boek in handen had en het even bladzijde voor bladzijde doornam, merkte ik toch echt dat niet alleen mijn zoontje behoeftig is aan dit soort boeken, maar ook wij ouders! Alles is zo super mooi gedesigned, 1 of maximaal 2 overleveringen per bladzijde in een prachtige ouderwetse stijl, elke overlevering in een van de 15 hoofdstukken en om de paar bladzijdes nog een extra hele leerzame Wist Je Dat! Dit is echt iets waar de Ummah in Nederland vandaag de dag behoeftig aan is, jong en oud. Weinig hebben nog tijd/zin om dikke en saaie boekwerken door te nemen. Aldus, mijn review - Asmae Charr
on

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Boekenlegger Basmalah
Out of stock
€ 0,75
Boekenlegger Basmalah Onze nieuwe boekenlegger van " Uitgeverij Hadieth Benelux".Zie ook; Boekenlegger Iqra
Boekenlegger Iqra
Out of stock
Islamitische Boeken

Boekenlegger Iqra

€ 0,75
Boekenlegger Iqra Onze nieuwe boekenlegger van " Uitgeverij Hadieth Benelux".Zie ook; Boekenlegger Bismalah

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.