De gebeden in de Islam

Op voorraad
€ 6,76
Inclusief belasting

Vooral in de beginperiode van het praktiseren is waakzaamheid geboden en de verwerving van kennis is uiteraard onontbeerlijk. De uitvoering van de dagelijkse gebeden vereist de nodige kennis van een moslim. Bijna alle gebeden verschillen van elkaar. 

De uitvoering van de dagelijkse gebeden vereist de nodige kennis van een moslim.
Bijna alle gebeden verschillen van elkaar.
Vooral in de beginperiode van het praktiseren is waakzaamheid geboden en de verwerving van kennis is uiteraard onontbeerlijk.

Het gebed is de tweede van de vijf pijlers van de Islam; dit geeft al aan hoe intensief men zich ermee bezighoudt na het afleggen van de geloofsverklaring.

De schrijver heeft getracht de noodzakelijke teksten voor het gebed ook in het Arabisch weer te geven en in een transcriptie, die het Nederlands zo dicht mogelijk benadert.
Het gebed dient namelijk in het Arabisch plaats te vinden.

Ter completering zijn ook de hoofdstukken met betrekking tot reinheid, de wassing en de tayammom (reiniging anderszins) van ‘De weg van de Moslim’ toegevoegd.


Auteur: Abubakr Jaber el Djezeiri
Vertaler(s): Drs. J. Ploeger
Uitgeverij: Project Dien
Uitvoering: Paperback
ISBN: 990-804113-6-1 en 978-90-804113-6-4
Pagina's: 105

PRO_GEBE_7
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.