De Koran in het Nederlands en Arabisch
De Koran in het Nederlands en Arabisch
De Koran in het Nederlands en Arabisch
De Koran in het Nederlands en Arabisch
De Koran in het Nederlands en Arabisch
De Koran in het Nederlands en Arabisch

De Edele Koran in het Nederlands en Arabisch

8 Reviews
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 31,61
Inclusief belasting

Dit boek is een vertaling van de Edele Koran in het Nederlands. Op elke pagina staan de Arabische en de Nederlandse tekst in kolommen naast elkaar.

Dit boek is een vertaling van de Koran in het Nederlands. Op elke pagina staan de Arabische en de Nederlandse tekst in kolommen naast elkaar. Verder bevat het boek een korte inleiding met wat uitleg over bepaalde kenmerken van de tekst. Hierbij zijn ook religieuze aanwijzingen opgenomen om op te volgen tijdens het lezen. Achterin het boek een register met trefwoorden, voorin een inhoudsopgave. In de vertaling zelf zijn af en toe voetnoten opgenomen om iets te verduidelijken.

Bij ons is de Nederlandstalige koran te koop voor  €25,- 

 Klik hieronder voor de pocket versie: 

Koran in het Nederlands pocket


Auteur: /
Vertaler(s): Sofjan S. Siregar
Uitgeverij: ICCN
Uitvoering: Hardcover
ISBN: 9073355087
Pagina's: 879

ICC_KORA_25
8 Reviews

de koran
Asalam wa3likom lezers, ik had een vraagje ik wil deze koran insahallah kopen alleen ik weet niet of het wel 60 hizb is daar ben ik namelijk op zoek.
on

Iedereen zou hem in huis moeten hebben
Alle lof zij Allah, Asalaamoe alaikoum wa rahmatoellAllah wa barakatoeh, Wat moet ik nog zeggen hierover, iedereen zou hem in huis moeten hebben alhamdoellilah! Wa asalaamoe alaikoum wa rahmatoellAllah wa barakatoeh Alle vorige reviews van Oegtikoem al Hollandia waren ook van mij
on

Vertaling een echte aanrader
Assalamou 3alaykoum wr wb, Echt mashAllah snel in huis! Deze vertaling van ICCN is echt een aanrader, er staat bij belangrijke stukken als voetnoot ook tafsier. Dit maakt het een stuk makkelijker de tekst en context te bestuderen. Wa 3alaykoumou salaam,
on

Goede uitleg van de koran
Deze koran is zo mooi per bladzijde onder aan de text een uitleg die je de koran op een goede manier uitlegt. Ja ik ben er van overtuigt dat iedereen deze zou moeten hebben... Bij bol.nl kost hij 50euro hun zijn echt gek ze willen aleen geld zien... Maar op deze site islamproducten en islamboekhandel.nll is hij 25euro!!!!! Bestel hem snel want zo iets wil je niet missen!!!
on

Prachtig en goed geformuleerd
assalamoe aleikoem, de Edele quran. hij is prachtig en echt heeeel goed geformuleerd. hij is heel makkelijk te begrijpen en je hoeft het niet vaak over te lezen voordat je het snapt. mashaAllah zeker een aanrader. Tevens staat er vaak onder aan de bladzijde een uitleg over een bepaalde aya, zodat je het nog beter snapt. Heel belangrijk en des te mooier je woorden opvat. mashaAllah.
on

Ontzettend duidelijk
Deze Quran is ontzettend duidelijk,de letters zijn relatief groot (zowel de arabisch als de nederlandse) Er staan veel voetnoten in om bepaalde dingen te verduidelijken en het register is ook erg duidelijk Deze quran had ik zelf al maar heb hem deze week ook besteld voor een vriendin
on

Zeer tevreden
Salam alaykom, Ik ben zeer tevreden over de boeken die er verkocht worden hier. Ik werk met jongeren (waarvan ook islamitische jongeren) en die hebben vaak vragen over de islam in zn geheel. Ik heb hier veel boeken besteld die mij helpen om de jongeren hun vragen gepast aan hun denk niveau te kunnen beantwoorden. Ik mis echter maar 1 boek die nog al van belang is voor de jongeren en anderen die geen arabisch kunnen lezen, namelijk de Koran waarin naast de vertaling ook de uitspraak van arabische tekst zou bevatten!! Ik zou het fijn vinden als iemand me erop kan aanduiden. Betreft klantsurves : met 1 woord Fantastisch. MVG Chahida
on

Eerste kennismaking met de Koran
Dit was mijn eerste kennismaking met de Koran. Het is duidelijk leesbaar in begrijpelijke taal, ook voor een niet-Moslim zoals ik. Een dik boek. Ik dacht, hier kom je nooit doorheen. Het van achter naar voren lezen moest ik even aan wennen. Zeker voor niet-Moslims een aanrader.
on

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.