Musk geurblokjes

12 Reviews
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 2,50
Inclusief belasting

Musk geur blokjes dat gebruikt kan worden als lichaamsdeodorant, kledingverfrisser en luchtverfrisser.

Musk geur blokjes dat gebruikt kan worden als lichaamsdeodorant, kledingverfrisser en luchtverfrisser. Dit product kan rechtstreeks op de huid als parfum worden toegepast en/of als verfrisser voor in de auto, lade en kast.

12 Reviews

Een óverhéérlijke geur!!
Ik kan geen genoeg krijgen van de geur van deze Musk! soub7aanAllah!! Een regelrechte AANRADER!!! 5-sterren!!! *****
on

Fantastisch
Deze musk geurblokjes zijn werkelijk héérlijk, het hele huis ruikt meteen zalig nadat de potjes zijn open gegaan. Ook op de huid geeft het een fantastische geur. Lekker zoet met een vleugje amber volgens mij? Anyway, in één woord: fantastisch! :-)
on

veelzijdig product
ik vind het een fijne oplossing om musk online te kunnen kopen, zekerr voor mensen zoals ik die niet in de randstad wonen of die moeten wachten op de zomer totdat je in marokko bent. MUSK is een veelzijdig product met een heerlijke geur. mijn nederlansde collegas zijn dol op deze geur en kende het echt niet. ik gebruik na het douchen, tussen mijn schone kleding, in de auto en als soort bodyparfum.
on

zoete geur
salaam walekum ik vindt het heerlijk ruiken het heeft een zoete geur. ik vind alleen jammer dat er maar een klein blokje in zit. groetjes laila walekum salaam
on

geen overheersende geur
heb het vandaag thuis gekregen maar had nooit verwacht dat het zo lekker rook. is ook niet zo sterke overheersende geur ,maar lekker zacht zoet geurtje raad het iedereen aan
on

Heerlijke musk
Heerlijke musk! Ik heb al een paar keer een potje besteld want ik ben zo gek op de geur dat ik ze nu overal in de kasten heb liggen. Wat me opvalt is dat de geur heel lang aanhoudt, maanden zelfs. Het geeft een subtiele miskgeur die heel aangenaam is, bijvoorbeeld ook op de slaapkamer als luchtverfrisser.
on

heerlijk zoet
heerlijk zoet, kwam de kamer in waar het lege potje nog stond en dacht dat ik kauwgomballen rook
on

Grote gunst
bismialaah arahmaan arahiem salam 3alykum w rahmatu alaah dit is mij eerste bestelling bij u inshalaah en ik leez alhamdoelilaah goede dingen maar over die musk geurblokjes mashalaah een grote gunst van alaah soebhaanalaah wa ta3alah ik heb ze eerder mogen gebruiken met de wil van alaah azzawazall walhamdoelilaah naast deze musk geur blokjes en ook musk parfum heb ik geen betere geuren geroken behalve de geur van eten tijdens vasten wa salam 3alykum warahmatu alaah wa baraktu
on

Ruikt erg lekker
Lang had ik er naar uitgekeken! En inderdaad, het ruikt erg lekker! Wat ik wel jammer vind, en dat heeft een zuster hieronder ook aangehaald, dat er een maar een klein blokje inzit. Had wel nog meer verwacht. Maar uiteindelijk blijft het een lekker blokje met musk geur, neemt niet weg dat er toch weinig in het potje zit.
on

echte musk
Salaam aleikoem Jammer dat dit geen echte musk is maar synthetisch musk geur, het heeft misschien wel bijna dezelfde geur als echte musk maar niet de gezonde/geneenskrachtige eigenschappen die musk heeft Het is voor een vrouw na de goesl na haar menstruatie ook aangeraden om musk te gebruiken. Kunnen jullie ook echte musk gaan verkopen, of is dat gewoon heel moeilijk te verkrijgen?
on

echte musk (2)
Wa 3allaykoem Salaam zuster Maryam Er valt moeilijk dit product te vergelijken met het echte musk. Want het echte musk is praktisch NIET te verkrijgen. Musk komt {voornamelijk} van een bepaald dier {muskushert}. Om dat geur te krijgen van het dier, moet je hem doden. Probleem is echter, dat het desbetreffend dier aan het uitsterven is. Er is daarom in de meeste landen verboden het te doden om deze reden. Daarom gebruiken fabrikanten stoffen die het geur moeten imiteren. Of het hen is gelukt? Wallahoe 3alem zuster Maryam. Ik hoop hiermee je vraag te hebben beantwoord.
on

hoe gebruik je dit?
As salaam aleikum, ik heb dit ook besteld, vind het een heerlijke geur, maar snap echt niet hoe ik dit moet gebruiken op mijn lichaam. Insh'allah kan iemand mij helpen? Het blokje kan ik zo niet op mijn huid gebruiken, dat is veel te hard. Volgens moet ik het smelten of zo? En zo ja, hoe dan?
on

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.